logo
logo

Workshop lederen tas maken

Zonder gebruik te maken van een naaimachine maak je je eigen unieke tas waarvan er maar één exemplaar is en dat is die van jou!
Benieuwd?

Je kiest eerst het basismodel en de kleur. Voor deze modellen liggen dan 's morgens de uitgesneden delen klaar zodat je meteen kan starten. Vervolgens kan je afrekenen.
Voor de schoudertas 1 en 2 heb je 's morgens de tijd om je leder te kiezen en zelf uit te snijden.
Vervolgens ga je de delen aan elkaar lijmen en gaatjes maken met de hamer en naaitand.
Wanneer deze volledig in het leder geklopt zijn komt er nog even een stressmomentje: de keuze van het gewaxte garen; ik heb verschillende kleurtjes liggen. Wil je graag een opvallend stiksel dan kan je kiezen tussen bv groen of geel of fuchsia… Wens je toch je liever meer neutraal te blijven? Dat kan ook, er zijn verschillende tinten bruin, zwart, …
Niet bij elke tas ga je het stiksel zien aan de buitenkant. Sommigen worden na het in elkaar zetten omgedraaid.
Nu ga je de tas naaien met de 'zadelmakerssteek'. De wat?? hoor ik je al zeggen. Op ambachtelijke wijze wordt de tas genaaid dmv 2 naalden en het garen. Hoe je dat doet leg ik je graag met hand en tand uit tijdens de workshop.
De schouderriemen heb ik ook al klaar liggen voor jullie, deze naai ik met de machine omdat daar de tijd voor ontbreekt tijdens de workshop.
Wens je graag aanpassingen te doen of heb je graag nog een binnenzak erbij of een klep? Dat kan allemaal op de dag zelf nog worden beslist. De meerprijs wordt dan ook afgerekend.
Op het einde van de dag ga je naar huis met een mooie, unieke, handgemaakte tas, waarvan er maar eentje van bestaat en dat is die van JOU!

Thema workshops

Workshop lederen tas maken: Inge tas
Basismodel vanaf €145 De tas is ongeveer 28X29X10 cm (BxHxD) en heeft één groot binnenvak en twee riemen van 80 cm lang.Deze kan naar eigen smaak afgewerkt worden: naden binnen of buitenwaarts, met een rits, klep,.. Opties: Binnenzak met drukknop: +30€ Binnenzak met rits: +40€ Rits bovenaan: +20€ Klep: +15€ Deze wordt op voorhand klaar […]
Meer info / inschrijven
Workshop lederen tas maken: Messenger bag
Basismodel vanaf €165 De tas is 30x28x8 cm (BxHxD) en heeft één groot binnenvak, een verstelbare riem en sluit met een drukknop aan de klep. Opties: Tussenflap met extra zak met pennenhouder en een musketon: +55€ Deze wordt op voorhand klaar gemaakt voor u. Bij bestelling mag u ook de kleur doorgeven.
Meer info / inschrijven
Workshop lederen tas maken: Lydia tas
Basismodel vanaf €125 De tas is 25x24x8 cm (BxHxD) en heeft één binnenvak en een verstelbare riem.Deze kan ook naar eigen smaak afgewerkt worden: een sierstiksel op de klep, een schuine klep, een rechte klep,.. Opties: Binnenzak met drukknop: +25€ Binnenzak met rits: +35€ Deze wordt op voorhand klaar gemaakt voor u. Bij bestelling mag […]
Meer info / inschrijven
Workshop lederen tas maken: City bag
Basismodel vanaf €150 De tas is 26x32x9 (BxHxD) heeft één groot binnenvak.De tas heeft 2 kleine handvaatjes en een verstelbare schouderriem. Opties: Ritsbeleg bovenaan:+35€ Binnenzak met drukknop: +35€ Binnenzak met rits: +45€ Deze wordt op voorhand klaar gemaakt voor u. Bij bestelling mag u ook de kleur doorgeven.
Meer info / inschrijven
Workshop lederen tas maken: Shopper
Basismodel vanaf €160 De tas is 35x40x8 (BxHxD) en heeft één groot vak en heeft twee riemen van ongeveer 70 cm. Opties: Binnenzak met drukknop: +35€ Binnenzak met rits: + 45€ Ritsbeleg bovenaan: 35€ Het leder voor deze workshop wordt op voorhand voor u klaar gesneden. Deze workshop duurt 8u in een dag of 2 […]
Meer info / inschrijven
Workshop lederen tas maken: Schoudertas 1
Basismodel vanaf €130 De tas is 24x15x2 cm (BxHxD) en heeft twee vakken met binnenin nog een extra vakje voor kaarten.De tas heeft een verstelbare riem, en sluit met een rits.De kleur voor deze tas kan je smorgens ter plaatse kiezen.
Meer info / inschrijven
Workshop lederen tas maken: Schoudertas 2
Basismodel vanaf €140 De schoudertas is 21,5x14x2 (BxHxD) heeft 3 vakken waarvan één sluit met een klep met drukknoppen.Binnenin zijn er nog twee kleinere vakjes voor kaarten.De tas sluit volledig met een klep met drukknop en heetf een verstelbare riem.
Meer info / inschrijven
ArtisTiki envelopebooksmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram